Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Blizzard MMO reeds speelbaar

Binnenshuis weliswaar.

Stel je voor, Blizzards nieuwe Massively Multiplayer Online game waarvan we enkel de codenaam 'Titan' kennen, wordt reeds door de ontwikkelaars gespeeld. Wat dat wil zeggen? Helemaal niets. Blizzard staat bekend om z'n 'done when it's done'-filosofie en het is daarom niet ondenkbaar dat deze game nog enkele jaren in ontwikkeling zal vertoeven.

In een interview met Gamasutra verklapte Paul Sams, één van de bazen bij Blizzard, dat de game al in speelbare staat verkeerd. Om de speekselklieren van de hordes WoW-fans helemaal overuren te laten kloppen, voegde hij daar nog aan toe dat de game zelfs best leuk om spelen is. Altijd leuk meegenomen.

Sams wist nog te vertellen dat de ervaring die ze met World of Warcraft de afgelopen zeven jaar opdeden heel kostbaar is bij de ontwikkeling van deze nieuwe MMO-game. Belangrijke ontwikkelaars die jarenlang het succes van WoW verzorgden, worden mondjesmaat bij het Titan-team gevoegd, wat niet wil zeggen dat World of Warcraft in de vergeetput zal belanden.

"Titan zal World of Warcraft dan misschien wel wat uit de spotlights verdringen de komende jaren, maar we denken niet dat Titan het einde van World of Warcraft zal betekenen. Titan is ons grootste project totnogtoe en we denken dat de game het in zich heeft de industrie te veranderen." Aldus Sams.

Grote woorden en we wachten dan ook angstvallig de onthulling van de Titan af.

Getagged als

Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties