Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe beelden Uncharted-film onthuld

Op schattenjacht.

Via het officiële twitterkanaal van de Uncharted-film zijn enkele nieuwe foto's getoond vanop de set. Daarop zijn verschillende decorstukken te zien. Na alle regisseurswissels en andere perikelen van de afgelopen jaren lijkt het er op dat de film nu volop in productie is.

De foto's tonen onder andere een kruisbeeld, een kaart en een stoffige schatkamer. Het lijkt er dus op dat de film trouw blijft aan de omgevingen en thematieken van de games. De film vertelt het verhaal van de jonge Nathan Drake. Die wordt vertolkt door Tom Holland.

Helemaal nieuw zijn de beelden niet. Nolan North, de stemacteur van Nathan Drake in de games, toonde twee van de foto's eind vorig jaar al op zijn YouTube-kanaal. Vorig jaar kregen we ook al de eerste beelden van Tom Holland als Nathan Drake te zien.

De Uncharted-film is al sinds 2009 in ontwikkeling. Voorlopig staat de releasedatum nog steeds op 16 juli 2021, al valt het af te wachten of die door corona en de vele regisseurswissels niet nogmaals wordt uitgesteld.

Read this next