Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Assassin's Creed Valhalla-patch zorgt voor crashes op verschillende platformen

Ubisoft implementeert een tijdelijke oplossing.

De release van Assassin's Creed Valhalla update 1.2.0 zorgt bij heel wat spelers voor crashes. Om dat te vermijden, haalt Ubisoft nu tijdelijk bepaalde onderdelen van die update uit de game.

Afgelopen vrijdag tweette Ubisoft dat spelers problemen met Assassin's Creed Valhalla update 1.2.0 ondervinden en dat die deze week nog worden verholpen. Even later loste Ubisoft het probleem tijdelijk op door bepaalde decoraties voor het nieuwe Paasfestival uit de game te halen. Ook kun je momenteel geen decoratiegerelateerde missies voltooien tot de studio met een permanente oplossing komt.

De laatste Assassin's Creed Valhalla update dateert van 16 maart en voegt transmog en nieuwe skills toe aan de game. We hopen we dat de problemen voor 29 april zijn verholpen, want dan komt de eerste grote Assassin's Creed Valhalla-uitbreiding Wrath of the Druids uit.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed Valhalla

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties