Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Assassin's Creed onthuld in mei

verder nog niets bekend

Ubisoft zal de nieuwe Assassin's Creed game aankondigen in mei. Dat heeft Ubisoft baas Yves Guiellemot gezegd op de bespreking van de financiële resultaten van het bedrijf. De game zou waarschijnlijk een release krijgen in het fiscale jaar 2012 (het fiscale jaar 2012 begint al eind van 2011). Details over de game werden nog niet vrijgegeven, het wordt dus wachten tot mei. Waarschijnlijk mogen we dus ook iets verwachten op de E3 beurs in juni.

Verder gaf Ubisoft ook cijfers vrij over de verkoop van de AC-reeks. Brotherhood verkocht ondertussen 6.5millioen exemplaren, wat nog altijd minder is dan ACII. De verwachte verkoop van Brotherhood is ergens tussen 7 en 7.5 millioen (aangezien de PC-release nog moet komen). De PSP-titel Bloodlines bereikte onlangs de kaap van 500000 exemplaren.

Over de auteur
Korneel Deschamp avatar

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Reacties