Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Assassin's Creed eind dit jaar

Splinter Cell: Conviction alweer uitgesteld.

Ubisoft heeft zonet bekend gemaakt dat er volgend fiscaal jaar, dat van 1 april 2010 tot 31 maart 2011 loopt, een nieuwe Assassin's Creed-titel zal verschijnen. Of we hier te maken hebben met Assassin's Creed 3 of een spin-off van de reeks zoals Assassin's Creed: Bloodlines is nog niet bekend. Wel weten we dat deze game een online multiplayer-mode zal hebben, een eerste keer voor de franchise.

In hetzelfde bericht zegt Ubisoft ook dat de release van Splinter Cell: Conviction in datzelfde fiscale jaar zal verschijnen. Inderdaad, opnieuw een uitstel voor de titel. Onlangs namen we de titel onder de loep en keken we ook terug naar het lange parcours dat Conviction al heeft afgelegd. Je kunt het resultaat hier lezen. Het plan is nu om de game in april 2010 uit te brengen in plaats van 26 februari.

Getagged als

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen