Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Among Us updates bekendgemaakt

Grote verstoppertjesupdate!

Among Us-ontwikkelaar Innersloth heeft de details van aankomende updates bekendgemaakt. Eén van de functies klinkt als verstoppertjesgameplay in een update die later in 2022 uitkomt.

Voordat die grote update uitkomt, komen er enkele handige nieuwe functies zoals een map kunnen kiezen zonder een nieuwe lobby aan te moeten maken. De winkel en inventaris krijgen ook een redesign en nieuwe spullen worden daaraan toegevoegd.

Wanneer de updates precies uitkomen, heeft Innersloth nog niet verteld. Het enige wat verteld is, is dat we de updates "binnenkort/in de toekomst/uiteindelijk" kunnen verwachten.

Ook komt er een Among Us VR-versie uit. Among Us is speelbaar op zo goed als ieder platform sinds de Among Us consolerelease in december.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties