Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe amiibo voor Zelda's dertigjarige jubileum onthuld

En ze werken allemaal met Breath of the Wild.

Nintendo heeft vier nieuwe amiibo aangekondigd ter ere van het dertigjarige jubileum van The Legend of Zelda.

Elke amiibo is gebaseerd op een klassieke Zelda game. Zo is er een 8-bit Link uit The Legend of Zelda, Adult Link met ocarina uit Ocarina of Time en Toon Link en Zelda uit The Wind Waker. De amiibo komen op 2 december uit.

De figuurtjes werken hetzelfde als de bestaande Link en Zelda amiibo uit The Super Smash Bros Collection, maar Nintendo geeft aan dat ze elk 'speciale functionaliteiten' ontgrendelen in Breath of the Wild, net als de Twilight Princess HD amiibo.

Nintendo heeft meer Zelda-gerelateerd nieuws onthuld. Zo is er nieuwe DLC voor Hyrule Warriors: Legends, gebaseerd op Phantom Hourglass en Spirit Tracks. Ook is Legend of Zelda: Skyward Sword nu beschikbaar in de Wii U eShop.

Meer over The Legend of Zelda: Breath of the Wild weten? Lees dan ons overzicht van alle Zelda Breath of the Wild info die tot nu toe bekend is.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties