Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Alan Wake 2 gameplay getoond

Klaarwakker.

Tijdens Summer Game Fest heeft Remedy Entertainment nieuwe informatie over Alan Wake 2 bekendemaakt en een nieuwe trailer getoond. Het is meteen ook de eerste keer dat je ruwe gameplay uit de game te zien krijgt.

Je speelt deze keer als twee verschillende personages. Naast Alan Wake zelf krijgt het nieuwe personage Saga Anderson ongeveer 50% van de schermtijd. Je kunt op elk moment tussen beide personages wisselen. Remedy Entertainment benadrukt ook dat je geen voorkennis nodig hebt om met de game aan de slag te gaan.

In de trailer is te zien hoe Saga een bos verkent en enkele vijanden uitschakelt. Net zoals in de eerste Alan Wake is het strategisch gebruik van licht cruciaal om je vijanden te verzwakken.

Alan Wake 2 is vanaf 17 oktober 2023 beschikbaar voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties