Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe afbeeldingen van Horizon Forbidden West op PS4 onthuld

Vergeet de PlayStation 4 niet.

Om fans eraan te herinneren dat Horizon Forbidden West ook op de PlayStation 4 uitkomt, toont ontwikkelaar Guerilla Games nu via Twitter enkele afbeeldingen van de titel op dat platform.

Guerilla toont in totaal vier nieuwe afbeeldingen van enkele omgevingen en robotdieren. Hoewel de ontwikkelaar geen nieuwe gameplay toont, ontdek je dat de verschillende afbeeldingen zijn gemaakt tijdens speelsessies en dat Aloy er dus altijd op te zien is.

Dat de ontwikkelaar nu komt aanzetten met vier nieuwe afbeeldingen van de game op PlayStation 4 is niet toevallig. Op 10 december onthulde Guerilla Games namelijk een nieuwe trailer die een mix van nieuwe gameplay en tussenfilmpjes van de PlayStation 5-versie van Horizon Forbidden West bevat.

Spelers die de game op PlayStation 4 in huis halen, kunnen die versie van Horizon Forbidden West dan toch gratis upgraden naar de PS5. Naast dat nieuws ontdek je op onze website ook alle informatie over de Horizon Forbidden West gameplay.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Horizon Forbidden West

PS4, PS5

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties