Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe A Plague Tale: Requiem gameplay getoond

Komt uit de schaduw.

Tijdens de Xbox en Bethesda Games Showcase is er nieuwe gameplay van A Plague Tale: Requiem getoond. De nieuwe game van Asobo Studio vertelt het vervolgverhaal van Amicia en Hugo De Rune. De game komt later dit jaar uit voor pc, PS5, Switch en Xbox Series X/S en is bij de release meteen speelbaar via Game Pass.

De gameplay lijkt vrij ongewijzigd in vergelijking met de vorige game. Als Amicia sluip je opnieuw rond en probeer je zowel menselijke vijanden als groepen ratten te slim af te zijn. De graphics hebben in vergelijking met A Plague Tale: Innocence wel een indrukwekkende upgrade gekregen.

Op onze site vind je onze A Plague Tale: Innocence review. Wil je niets missen van alle grote aankondigingen de komende weken? We hebben alle info over Summer Game Fest 2022 en andere evenementen voor je gebundeld.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties