Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuw radiostation en soundtrack voor Grand Theft Auto V

The Alchemist and Oh No Present: Welcome to Los Santos.

Grand Theft Auto V krijgt een nieuw radiostation alsook een afgeleide soundtrack, genaamd Welcome to Los Santos. De componisten van dienst zijn rappers/producers The Alchemist en Oh No, samen ook gekend als Gangrene.

Volgens Rockstar Games bevat Welcome to Los Santos muziek van allerlei genres. De nummers zijn op de originele soundtrack van Grand Theft Auto V gebaseerd, waaraan eerder Woody Jackson en Tangerine Dream meewerkten. Gasten op het album zijn onder andere Earl Sweatshirt, Little Dragon en Phantogram.

In de game vind je de muziek van Welcome to Los Santos op de radiozender The Lab terug. De radiohosts zijn de leden van The Alchemist en Oh No zelf.

De releasedatum van Grand Theft Auto V op de pc is nu 14 april. De nieuwe radiozender is dan samen met de GTA Online Heists meteen beschikbaar. Het platenlabel Mass Appeal Records brengt op 21 april de aparte soundtrack op cd en vinyl uit.

Eindelijk nieuwe muziek om af te spelen terwijl je keet schopt in Los Santos met de GTA 5 cheats.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties