Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuw project Quantic Dream op E3?

Enkel nog goedkeuring Sony vereist.

Met een beetje geluk krijgen we de spirituele opvolger van Heavy Rain op de aankomende E3-beurs voor het eerst te zien. David Cage, baas van Quantic Dream, liet weten dat de ontwikkelaar momenteel in discussie is met uitgever Sony om z'n nieuwe game op de gamebeurs in L.A. voor te stellen.

"... We zullen zien. Ik kan nog niet echt iets zeggen over releasedatums. We zitten momenteel in de productiefase, dus het spel zal zeker dit jaar nog niet uitkomen", wist de man te zeggen.

De ontwikkelaar heeft momenteel twee games in de maak, elk met een compleet andere toon, niet alleen in vergelijking met elkaar, maar ook met Heavy Rain. De gameplay zal ook verschillend zijn, maar wel nog steeds gebaseerd worden op een sterk verhalend en emotioneel aspect. Beiden zullen uitgegeven worden door Sony.

Als er hieromtrent iets gebeurt op de E3-beurs, zullen wij op de eerste rij zitten om verslag uit te brengen. Stay tuned!

Getagged als
Over de auteur
Odin van Schoote avatar

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Reacties