Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuw PlayStation Plus-abonnement bevat Time-Limited Game Trials

Is een plus als je twijfelt.

Naast games krijg je via het nieuwe PlayStation Plus-abonnement ook toegang tot Time-Limited Game Trials. Om die functie te gebruiken moet je beschikken over een PlayStation Plus Premium-abonnement. Dat alles meldt Sony via de PlayStation Blog.

Dankzij de functie kun je games twee uur lang uitproberen voor je ze eventueel koopt. Sony laat bovendien weten dat de aftelklok enkel loopt als je in een game zit en dus pauzeert als je naar het hoofdmenu gaat of je console in stand-by zet of uitschakelt.

Wie na het afronden van een proefperiode besluit om de desbetreffende game te kopen, neemt zijn gemaakte progressie en verdiende trophies mee naar de volledige game.

Dat de bovenstaande functie er zou komen was vorig jaar al duidelijk. Toen was de Game Trials-functie namelijk al beschikbaar voor PlayStation 5-gebruikers in het Verenigd Koninkrijk.

Neem zeker ook eens een kijkje op onze website, want daar vind je een lijst van alle PlayStation Plus Premium-games.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties