Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuw platform Nintendo op GDC?

Geruchten doen de ronde.

Er doet een gerucht de ronde dat Nintendo een nieuw platform zal tonen op de Game Developers Conference in maart. Een bron die werkt bij een grote uitgever zei tegen Videogamer dat een aantal developers al werken aan games voor het systeem.

Er is geen informatie omtrent of het over een nieuwe handeld gaat of een nieuwe console. Dat laatste lijkt echter het meest waarschijnlijke aangezien er begin maart al een nieuwe DS-versie, de DS XL, zal verschijnen in Europa. Ook zou een nieuwe versie van de Wii, die mogelijk nog uitgebracht zou kunnen worden in dit jaar, een goede counter zijn van Nintendo tegen de Sony Gem en Natal van Microsoft.

Voorlopig blijven dit echter allemaal geruchten. Nintendo's officiële respons is dat ze niet reageren op geruchten en speculatie.

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties