Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuw personage voor Killer Instinct gelekt

Vrouwelijke mix tussen Spider-Man en Wolverine.

Killer Instinct voor de Xbox One teert niet alleen op oude bekenden maar bevat ook hele nieuwe personages. Dat blijkt uit beelden aan het einde van een livestream-sessie, waarop een vrouwelijk personage met klauwen als Wolverine en de spinnenwebben van Spider-Man is te zien.

"Dit personage zie je zeker niet aankomen," zegt Adam Isgreen van Microsoft over het vooralsnog naamloze karakter. "Ze past goed in het Killer Instinct-universum en ik denk dat iedereen op haar zal kicken." Haar vechtstijl wordt omschreven als 'flink anders' dan de andere personages.

Jago, Sabrewulf, Glacius en Chief Thunder zijn tot dusver de andere bevestigde vechtersbazen, allen bekend uit het origineel van 1994.

Killer Instinct is een launchgame voor de Xbox One. Het vechtspel is gratis te downloaden en te spelen maar komt met slechts één speelbaar personage. De rest dienen spelers bij te kopen, voor 4.99 euro per stuk.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties