Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuw hoofdpersonage voor Darksiders 2

Maar wel zelfde setting.

War, de hoofdrolspeler uit Darksiders, keert niet terug voor het tweede deel. Dat heeft uitgever THQ bevestigd. Wel zou het spel plaatsvinden tijdens dezelfde setting.

"Wanneer we de Darksiders sequel doen, zal het met een ander personage zijn en tegelijkertijd plaatsvinden met het vorige verhaal. Er is maar één apocalypse - er kunnen onmogelijk vier verschillende apocalypsen zijn, één voor elke rijder," zo zei vice-president van THQ Danny Bilson op de IGDA Leadership Forum in San Francisco.

"Er zijn wat nieuwe mechanics en een aantal robuuste features die het spel moeten onderscheiden van het vorige game want je moet verderbouwen op de eerste, je kunt het niet zomaar herhalen. Ik denk dat dat heel belangrijk is bij het opbouwen van een nieuwe franchise."

Een release voor de game is niet voor binnenkort. De game is momenteel gepland voor 2013.

Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties