Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuw game-event in Amsterdam

Blammo belooft nieuwe games op 'Firstlook'.

Blammo Media start dit jaar met het nieuwe game-event Firstlook. Het bedrijf belooft flinke verbetering vergeleken met vorige beurzen, zoals Gameplay die vorig jaar voor het laatst is gehouden.

Zo zullen er op Firstlook echt nieuwe games te spelen zijn. Niet alleen op de beurs, maar ook in een theater waar ontwikkelaars en journalisten nieuwe titels bespreken en nog nooit vertoonde levels laten zien.

Al aangekondigde games voor het evenement zijn Gears of War 2, Fable 2, Wario Land: The Shake Dimension, Guitar Hero: World Tour, Call of Duty: World at War, Resistance 2, MotorStorm Pacific Rift en LittleBigPlanet.

Verder zal Firstlook nog de nationale finales van de World Cyber Games huisvesten, en komen de TMF Game Awards weer terug. Het evenement wordt gehouden in de Amsterdam Convention Factory op zaterdag 27 september. Van 10:00 tot 12:00 krijgt pers en retail de kans om rustig de games te bekijken, waarna tussen 12:00 en 20:00 iedereen de beursvloer op kan.

Kaarten zijn te koop vanaf 27 augustus via de Free Record Shop en kosten EUR 17,50 per stuk. Goed nieuws voor velen: je moet 16 jaar of ouder zijn om de beurs binnen te komen.

Over de auteur
Erwin Vogelaar avatar

Erwin Vogelaar

Editor in Chief EG.nl

Reacties