Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuw boek gebaseerd op Halo Infinite aangekondigd

Halo: The Rubicon Protocol.

Op 9 augustus komt er een nieuw boek uit gebaseerd op Halo Infinite. Halo: The Rubicon Protocol vertelt wat er gebeurd is in de zes maanden voorafgaand aan de game.

In het begin van Halo Infinite wordt Master Chief door Atriox en de Banished geneutraliseerd en in de ruimte gegooid, waar hij zes maanden in een kunstmatige slaap doorbrengt. In het boek leer je wat de bemanning van de UNSC Infinity intussen heeft meegemaakt.

Veel fans van Halo Infinite reageren misnoegd op het nieuws en klagen dat deze info in de game zelf zou moeten zitten. Afgezien van enkele belance updates is het immers nog steeds wachten op nieuwe content voor de campaign.

Halo: The Rubicon Protocol is geschreven door Kelly Gay en telt 352 pagina's. Er komt daarnaast ook een audiobook dat is ingesproken door Scott Brick.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Halo: Infinite

Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties