Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nickelodeon All-Star Brawl aangekondigd

Smashing.

Nickelodeon heeft Nickelodeon All-Star Brawl aangekondigd. De game komt in de herfst uit voor PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One en Xbox Series X/S.

Nickelodeon All-Star Brawl haalt inspiratie bij Super Smash Bros. en wordt onder andere ontwikkeld door Ludosity, de ontwikkelaar van Slap City.

De game bevat onder andere personages uit Teenage Mutant Ninja Turtles, Spongebob Squarepants, Hey Arnold!, Ren & Stimpy en The Wild Thornberrys. Het volledige rooster moet nog worden bekendgemaakt, maar er zijn geruchten dat personages uit Avatar: The Last Airbender en CatDog ook hun opwachting maken.

Nickelodeon All-Star Brawl bevat twintig levels gebaseerd op diverse Nickelodeon shows en er zijn meerdere singleplayer- en multiplayer-modi. Daarnaast heb je de mogelijkheid om nieuwe aanvallen en andere in-game content te unlocken.

Tevens is Super Smash Bros. Ultimate de laatste tijd in het nieuws, want Kazuya uit Tekken komt naar Super Smash Bros. Ultimate.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Nickelodeon All-Star Brawl

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties