Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Niantic onthult plannen voor Pokémon GO updates

Meer interactie met de leiders, trading en nog veel meer

Niantic heeft tijdens de San Diego Comic-con zijn plannen voor toekomstige Pokémon GO updates onthuld.

Zo is het uiterlijk van Candela, Blanche en Spark onthuld. Dit zijn respectievelijk de teamleiders van Team Valor, Team Mystic en Team Instinct.

Niantic heeft ook gesproken over nieuwe functies. Binnenkort kun je ruilen in Pokémon GO, maar krijg je ook de mogelijkheid om de functie van een PokéStop aan te passen.

Ook is er gesproken over het introduceren van Pokémon Centers in Pokémon GO, waar je traditioneel gezien Pokémon kunt genezen.

Er wordt eveneens gekeken naar suggesties van de community, zoals Pokémon Breeding. Hoewel Niantic heeft aangegeven dat het mogelijk is om dit te implementeren, zijn er nog geen concrete plannen. Niantic heeft zelf minder dan tien procent van zijn eigen ideeën in de game verwerkt.

Eerst richt de ontwikkelaar zich op de serverstabiliteit en het oplossen van bugs. Niantic wil ook maatregelen nemen tegen ongewenst gedrag, zoals het direct inpikken van een pas overgenomen Gym.

Tot slot laat Niantic weten dat er nog veel meer Easter Eggs in de game te vinden zijn, van hetzelfde kaliber als de methode hoe je Eevee in Jolteon, Vaporeon of Flareon laat evolueren.

Getagged als

Over de auteur

Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties