Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Niantic onthult Leagues voor Trainer Battles in Pokémon Go

Voor beginners en gevorderden.

Pokémon Go laat je in de toekomst één op één tegen andere spelers vechten in zogeheten Trainer Battles, en die werken op basis van Leagues. Dat maakt ontwikkelaar Niantic Labs bekend op Twitter.

Voordat je aan de PvP-modus mee kunt doen, kies je een van de drie leagues uit. Voor de Great en de Ultra League gelden respectievelijk een maximale CP-limiet van 1500 en 2500 per Pokémon, in de Master League is er geen CP-limiet.

Op deze manier hoopt Niantic zowel beginnende als ervaren spelers tegemoet te komen. Hoe de gevechten vervolgens verder verlopen, is nog niet duidelijk. Ook is nog niet bekend vanaf wanneer Trainer Battles beschikbaar zijn.


Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.


Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties