Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Niantic introduceert laatste Gen 3 Pokémon in Pokémon Go

Stopt na 5 jaar met camouflageact.

Niantic laat via een trailer weten dat hij de kameleon-Pokémon Kecleon op 7 januari 2023 aan Pokémon Go heeft toegevoegd. Daardoor zijn alle Gen 3 Pokémon nu beschikbaar in de game.

Om Kecleon te vangen, spin je PokéStops tot je er een vindt waar de boodschap verschijnt dat iets je tegenhoudt om te spinnen. Vervolgens moet je meerdere keren op de bijna onzichtbare Kecleon tikken tot die er af valt. Vervolgens is Kecleon te zien op de map en kun je hem vangen.

Kecleon in Pokémon Go.

Eind 2017 werden de eerste Gen 3-Pokémon uit Ruby en Sapphire aan de game toegevoegd. Meer dan 4 jaar later zijn nu alle Pokémon uit de derde generatie beschikbaar in Pokémon Go.

Niantic voegt niet toevallig nu de laatste Pokémon van Gen 3 toe aan de game. Op 18 en 19 februari vindt namelijk de Pokémon GO Tour in Las Vegas plaats. Dit jaar draait die rond de Hoenn-regio uit Pokémon Ruby en Sapphire.

Op onze website vind je een lijst met de Gen 3 Pokémon in Pokémon Go en alle regio-exclusieve Pokémon uit Pokémon Go.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties