Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ni No Kuni komt naar Europa

Speelbare Ghibli film verschijnt in januari 2013.

Ni No Kuni komt naar Europa. De releasedatum is eindelijk bevestigd door Namco Bandai. Wij mogen er 25 januari 2013 mee aan de slag. De PlayStation 3 game is al sinds 2011 uit in Japan en de DS-versie al sinds 2010.

Ondanks dat de game gelokaliseerd wordt krijg je ook de mogelijkheid te kiezen voor de Japanse stemmen met Engelse ondertitels. In Ni No Kuni: Wrath of the White Witch speel je de dertien-jarige Oliver, wiens knuffelbeertje op een dag tot leven komt. Deze geeft hem een boek waarmee hij een parallel universum kan betreden. Hier kan hij magie gebruiken en zal hij allerlei fantastische avonturen beleven.

Voor de speler betekent dit dat hij aan de slag kan met een forse RPG game die een samenwerking is tussen Studio Ghibli en Level-5. Studio Ghibli is de Japanse animatiestudio die bekend is door films als Spirited Away, Howl's Moving Castle en Ponyo. Level 5 heeft dan weer ervaring met RPG's als Dragon Quest VIII, Rogue Galaxy en White Knight Chronicles.

Ghibli magie

Over de auteur

Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen