Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ni no Kuni bevestigd voor Europa

Namco Bandai wordt de uitgever.

Hoewel het al bekend was dat Ni no Kuni richting Amerika zou komen, lijkt nu ook Europa zich te mogen verheugen op de komst van deze prachtig uitziende samenwerking tussen Level-5 Studios en Studio Ghibli. Namco Bandai bevestigde namelijk dat het als verdeler zal optreden voor de Westerse contreien eens de Engelse versie in 2012 af is.

Prachtig, want dit wil zeggen dat we onze toevlucht niet moeten nemen tot het laten overvliegen van deze nieuwe game van de hand van dezelfde studio die ons eerder al enkele uitstekende Dragon Quest games en de al even briljante als verslavende Professor Layton games bracht.

Ni No Kuni wordt een Japanse RPG waarin je het jongetje Oliver in een parallelle dimensie vergezelt. Daar tracht hij een magiër te worden om aldus de dood van zijn moeder via magie terug te draaien. Vooral grafisch springt de game in het oog. Bekijk hieronder de nieuwste trailer en aanschouw met je eigen ogen waarom wij denken dat deze game magie uitstraalt.

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch komt naar Europa in 2012.

Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties