Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

NFL 13 krijgt kano's, slow-motion chain kills en pickpocketing

Over een originele insteek gesproken.

Wie de PlayStation Vita bundel wil kopen waar de rugbygame Madden NFL 13 bijzit via Best Buy, stoot wel op enkele merkwaardige kenmerken van de game.

Naast de traditionele dingen als 'Draw hot routes, swat passes and strip the ball using your fingers on the front and rear touch screens' en 'Control the direction when kicking field goals by manipulating the integrated motion sensors' staat er ook volgende feature in de lijst: 'Execute slow-motion chain kills, pickpocket unsuspecting victims, pursue your enemies in a canoe and more using the PS Vita's unique features'. Normaal zijn we niet zo voor dit soort typisch Amerikaanse sportgames, maar dit deed onze aandacht toch aanwakkeren.

Natuurlijk hadden we vrij snel door dat dit een foutje is in de databases van de site. Het stukje tekst is namelijk afkomstig van de Vita titel Assassin's Creed: Liberation. Toch kunnen we niet stoppen met denken aan wat voor game het zou hebben opgeleverd als dit nieuws echt was geweest...

Over de auteur

Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties