Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Next-gen zombies met Human Element

Je zal nog wel 3 jaar geduld moeten hebben.

Ex-Infinity Ward medewerker Rob Bowling kondigde Human Element aan, de eerste game van zijn nieuwe studio Robotoki. De game plaatst je in een wereld die overrompeld is door zombies en waar jij moet proberen je hersenen in je hoofd te houden. Overleven is het belangrijkste doel in het spel en dit kan je met een volledig aanpasbaar personage. Je kan ook kiezen uit drie klassen: Action, Stealth en Intelligence en spelen volgens drie scenario's: alleen, met een partner of met een kind.

Voor wie de game graag zo snel mogelijk zou willen spelen hebben we echter slecht nieuws: de game zal pas uitkomen in 2015. Nog eventjes wachten dus, maar het is een goed teken dat Robotoki zijn tijd neemt voor een nieuwe game.

Pittig detail: Bowling vermeldt expliciet dat de game gemaakt wordt voor next-gen consoles. We kunnen er dus van uitgaan dat er tegen 2015 opvolgers van de PS3 en/of de Xbox 360 in de winkelrekken liggen.

De poster voor Human Element

Getagged als

Over de auteur

Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties