Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Next-gen versie GTA Online verhoogt snelheid van voertuigen

Snellere auto's carjacken.

De next-gen versie van GTA 5 voor PlayStation 5 en Xbox Series X/S geeft GTA Online een upgrade die sommige voertuigen sneller maakt. Dat meldt Rockstar via Twitter.

Dankzij de upgrade rijden bepaalde voertuigen niet alleen sneller, maar rust Rockstar ze ook uit met enkele nog onaangekondigde verbeteringen. Ook zijn er enkele "speciale upgrades" die je enkel op de PlayStation 5 en Xbox Series X/S kunt benutten.

Over welke voertuigen het precies gaat, onthult de ontwikkelaar niet. Bij de aankondiging van de GTA Online update die rond auto's en races draait, onthulde Rockstar wel dat een onbekend aantal van in totaal 17 auto's zo'n upgrade krijgt.

Naast nieuwe updates start Take-Two een nieuwe oorlog tegen de GTA modding community en lees je alle gekende GTA 6 info op de site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties