Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nex Machina komt naar de pc

Housemarque keert terug naar zijn pc-roots.

Ontwikkelaar Housemarque heeft laat weten dat top-down twin-stick shooter Nex Machina ook naar de pc komt. Het is de eerste pc-game van de ontwikkelaar in 18 jaar.

"Het is geweldig om terug te keren naar waar wij bijna 22 jaar zijn geleden begonnen," aldus Housemarque-topman Ilari Kuittinen.

Eind vorig jaar hebben Housemarque en Eugene Jarvis de top-down twin-stick shooter Nex Machina voor de PlayStation 4 aangekondigd. De game wordt omschreven als "de meest explosieve top-down shooter ooit".

Nex Machina is met een controller in het achterhoofd ontwikkeld. Voor de pc-versie blijft hier de nadruk op liggen, maar de ontwikkelaar werkt momenteel ook aan toetsenbord en muis ondersteuning.

Nex Machina komt deze zomer uit voor de pc en PlayStation 4. Een exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties