Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

New World release uitgesteld naar voorjaar 2021

Opnieuw uitgesteld.

De release van New World is opnieuw uitgesteld. Dat laat de directeur van Amazon Game Studios in een blogpost weten.

De game stond oorspronkelijk voor mei 2020 gepland, maar de New World release werd uitgesteld naar 25 augustus van dit jaar. De ontwikkelaar heeft de de bètatest en de lancering van New World nu naar het voorjaar van 2021 doorgeschoven.

Rich Lawrance laat weten blij te zijn met alle feedback van de alfaspelers en zich de komende periode vooral op de mid- en endgame content te willen richten. Mensen die een pre-order geplaatst hebben, zich ingeschreven voor de bèta hebben of als alfatester aan de slag zijn geweest, krijgen ter compensatie op 25 augustus tijdelijk toegang tot de alfaversie van de game.

New World is een fantasy MMORPG voor de pc die zich in de 17e eeuw afspeelt. Het is de eerste game van Amazon Game Studios Orange County, die voor de overname als Double Helix Games bekendstond.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties