Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

New Vegas-DLC 'Honest Hearts' beschikbaar

Vanaf vandaag te vinden op XBL en Steam.

Bethesda laat weten dat Honest Hearts, het tweede add-on pack voor Fallout: New Vegas, vanaf nu beschikbaar is op Xbox LIVE en Steam.

Honest Hearts neemt je mee op expeditie naar de onaangeroerde wildernis van Utah's Zion National Park. De dingen gaan goed fout wanneer je karavaan overvallen wordt door een lokale stam. Je moet je een weg terug naar de Mojave zien te vinden, als je temidden een conflict tussen de 'New Canaanite missionary' en de mysterieuze 'Burning Man' terechtkomt. De beslissingen die jij maakt zullen het lot van Zion bepalen.

Honest Hearts is beschikbaar via Xbox Live voor 800 Microsoft points en via Steam voor €9.99. Volgens het persbericht zal de add-on pack zo snel mogelijk beschikbaar gemaakt worden op Playstation Network, al weten we allemaal wel wat er daarmee de laatste tijd gaande is...

Fallout: New Vegas beschreven we als "...een ervaring die op hetzelfde elan mooi verder gaat en je gegarandeerd weer nachten lang gaat wakker houden, al is het maar om achter de volgende hoek te kijken wat de nieuwe personages en dorpjes in petto voor je hebben.".

De vorige DLC, genaamd Dead Money, kreeg van ons een mooie acht mee naar huis dankzij "de werkelijk interessante verhaallijn en de kleurrijke personages."

Verwacht binnenkort onze review van de Honest Harts DLC op Eurogamer Benelux.

De trailer voor de Honest Harts DLC.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen