Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

New Pokémon Snap releasedatum bekend

Bevat meer dan 200 Pokémon.

Nintendo maakt de releasedatum van New Pokémon Snap bekend. Vanaf 30 april kun je de nieuwe Lental-regio verkennen en proberen om foto's te nemen van meer dan 200 Pokémon.

Net zoals in de eerste Pokémon Snap verken je vanuit een zelfrijdend voertuig tal van omgevingen zoals exotische eilanden en woestijnen. Daar probeer je zo veel en zo goed mogelijk alle Pokémon te fotograferen. De kwaliteit van die foto's wordt nadien beoordeeld door Professor Mirror.

Pokémon lokken en de perfecte pose laten aannemen doe je met behulp van fluffruit. De foto's gebruik je vervolgens om je Pokédex te vervolledigen, maar ook om samen met Professor Mirror het mysterie van 'the Illumina Phenomenon' op te lossen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties