Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

New Nintendo 3DS Ambassador Edition op uitnodiging te koop

Nog niet op andere manier verkrijgbaar in Europa.

Nintendo biedt sommige Europese Club Nintendo-leden een New Nintendo 3DS Ambassador Edition aan, die bij bestelling voor 23 januari wordt afgeleverd. Het is vooralsnog de enige manier om aan de nieuwe handheld te komen in Europa.

De exacte criteria voor het ontvangen van de aanbieding zijn niet bekend. Club Nintendo-leden die ervoor in aanmerking komen, worden daar via een e-mail van op de hoogte gebracht.

De New Nintendo 3DS Ambassador Edition kost 199,99 euro en wordt geleverd met verwisselbare frontjes van Super Smash Bros en het Ambassador Edition-logo. Er zit ook een oplaadstation bij.

Buiten de uitnodiging om is nog niet bekend wanneer de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL naar Europa komen. De handhelds hebben een tweede analoge stick en een snellere processor. Daardoor komen sommige games er exclusief voor uit, zoals Xenoblade Chronicles.

De spelcomputer is wel al regulier te koop in Japan, Australië en Nieuw-Zeeland. Heb je Nintendo's mailtje ontvangen, dan heb je tot 12 januari om op het aanbod in te gaan.

Over de auteur

Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties