Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

NetherRealm Studios onthult eerste DLC-personages voor Injustice 2

Koude douche-bag.

NetherRealm Studios maakt bekend dat Sub-Zero, Red Hood en Starfire de eerste DLC-personages voor Injustice 2 zijn. De personages zijn speelbaar voor wie de Fighter Pack 1 voor de game koopt, alsook voor eigenaars van de Ultimate Edition en de Digital Deluxe Edition.

Sub-Zero maakt zijn overstap van de Mortal Kombat-serie. In de eerste Injustice-game was ook al Scorpion uit die serie speelbaar. Red Hood is een van de schurken uit het Batman-universum. Starfire ten slotte is een prinses van de planeet Tamaran en was een van de oprichters van de New Teen Titans.

Het is nog niet bekend vanaf wanneer deze personages speelbaar zijn. Wel laat NetherRealm Studios weten dat er nog zes andere DLC-personages in de maak zijn voor de game.

Injustice 2 lanceert op 18 mei voor de PlayStation 4 en Xbox One. Eerder lichtte NetherRealm Studios ook al de Injustice 2 microtransacties toe.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties