Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Netflix toont eerste beelden van The Witcher season 2

Ciri staat centraal.

Netflix heeft heeft via een korte teaser op Twitter de eerste beelden van het tweede seizoen van The Witcher onhuld. In dat filmpje van 12 seconden staat Ciri centraal.

De teaser onthult voorlopig weinig over de inhoud van het tweede seizoen. We weten intussen wel dat personages Nenneke en Phillippa Eilhart uit de games hier hun opwachting maken. Daarnaast zou Netflix deze keer ook een meer lineair verhaal vertellen en dus minder met flashbacks werken.

Hoe ver de opnames intussen gevorderd zijn, is onduidelijk. Door corona zijn de opnames van The Witcher season 2 immers meermaals stopgezet. Intussen is ook The Witcher: Blood Origin in de maak, een miniserie die zich 1200 jaar voor de geboorte van Geralt afspeelt.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 3: Complete Edition

Nintendo Switch

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties