Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Netflix teaset nieuwe live-action Resident Evil-serie

Zorgt voor hondenfobie.

Netflix heeft een teaser getoond voor zijn nieuwe live-action Resident Evil-serie die binnenkort te bekijken is via de streamingsdienst. De teaser is intussen al terug offline gehaald en vervangen door afbeeldingen, maar enkele fans hebben de teaser gedeeld via Twitter.

De teaser duurt elf seconden. Daarin zie je een zombiehond naar de camera lopen en grommen. Helemaal op het einde krijg je ook nog het logo van de reeks te zien.

Netflix kondigde de nieuwe Resident Evil-reeks in augustus 2020 aan en onthulde toen dat die draait rond de kinderen van antagonist Albert Wesker die "geheimen ontdekken die mogelijk het einde van alles betekenen".

De gehele reeks wordt geproduceerd door het Duitse productiebedrijf Constantin Film. Dat stond eerder in voor de verfilming van Resident Evil: Welcome To Raccoon City.

Die laatste film is gebaseerd op Resident Evil 2. Meer informatie over die game lees je in onze Resident Evil 2 review. Kom je liever meer te weten over de laatste game uit de reeks, check dan onze Resident Evil Village review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Resident Evil 2 Remake

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Resident Evil 7: Biohazard

Video Game

See 1 more

Resident Evil Village

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties