Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Netflix nu beschikbaar op PlayStation 3 en Wii U

Films en series streamen ook mogelijk op Xbox 360, pc en meer.

Sony Benelux kondigt aan dat de Nederlandse Netflix-app vanaf vandaag is te vinden op de PlayStation 3. Zodra de spelcomputer verbinding maakt met internet, wordt de applicatie automatisch zichtbaar onder de videosectie van het hoofdmenu.

Nintendo Nederland laat daarnaast weten dat Netflix nu ook beschikbaar is voor Wii en Wii U. Daar vind je de applicatie in de Wii Shop Channel (Wii) en de eShop (Wii U).

Netflix is een streamingdienst voor films en televisieseries. Naast het Amerikaanse aanbod zijn er ook Nederlandse films en series te vinden. Geïnteresseerden dienen een abonnement af te sluiten via de website van de dienst voor 7,99 euro, waarvan de eerste maand gratis is. De service is al tijden in Amerika beschikbaar en is daar erg populair.

De dienst is echter niet PlayStation en Wii-exclusief: gister lanceerde Netflix Nederland voor allerlei apparaten, waaronder de pc, Xbox 360, en iOS/Android-apparaten. Een selectie van het aanbod vind je hier.

Getagged als
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties