Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

NES Remix 2 aangekondigd voor Wii U

Bevat minigames van Super Mario Bros. 3, Kirby's Adventure en Metroid.

Nintendo kondigt NES Remix 2 aan voor de Wii U. In deze opvolger op de eerste NES Remix staat een tweede generatie NES-games centraal, waaronder Super Mario Bros. 3, Kirby's Adventure en Metroid.

Dit tweede deel volgt hetzelfde patroon als de eerste NES Remix. In de minigame-compilatie krijg je allerlei korte, klassieke momenten te spelen uit de NES-games van vroeger. Hoe beter en sneller je dat doet, hier meer sterren en stempels je krijgt.

De Remix-levels zijn helemaal niet en kennen een twist op vertrouwde concepten: zo speel je in NES Remix 2 als Samus Aran uit Metroid, maar dan in een level uit Super Mario Brod.

NES Remix 2 wordt geleverd met een gratis en volledige andere, Super Luigi Bros. Je speelt hierin Luigi met zijn hoge sprong, terwijl je de originele Super Mario Bros. van links naar rechts speelt, in plaats van andersom.

De game is vanaf 25 april te downloaden in de eShop van de Wii U. Om er een indruk van te kijken, bekijk je hieronder de hele Nintendo Direct-uitzending terug. NES Remix 2 komt voorbij rond de 18e minuut.

Over de auteur

Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen