Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Need for Speed vertaalt 'likes' op foto's naar in-game geld

Slapend rijk worden.

Need for Speed vertaalt 'likes' van andere spelers op foto's van je races naar in-game geld. Dat meldt ontwikkelaar Ghost Games in een interview met het Official Xbox Magazine (via Gamesradar).

De game maakt gebruik van het Autolog-systeem. Dit doet in feite dienst als een in-game sociaal netwerk, dat je met met andere spelers verbindt. Het systeem zat reeds in Need for Speed: Most Wanted.

"We hebben ook een nieuwe snapshot-functie," vertelt uitvoerend producent Marcus Nilsson. "Deze neemt op veel verschillende momenten [tijdens je game] foto's, die vervolgens te zien zijn op het Need for Speed-netwerk. Andere spelers kunnen ze dan 'liken' waarna, deze 'likes' terugkeren in je eigen game als in-game geld. Je boekt dus vooruitgang door foto's te delen."

Eerder al gaf de studio aan dat je altijd online moet zijn om de Need for Speed reboot te spelen. Dit is daar één van de redenen voor.

De releasedatum van Need for Speed is 3 november. De game lanceert dan voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Lees ook Carls Need for Speed preview.

Lees ook onze Need for Speed tips en Need for Speed Tuning tips.

Bekijk op YouTube

Read this next