Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Need For Speed-lek is fake

Aldus Criterion's Twitterfeed.

Criterion Games, bekend van de Burnout-franchise en momenteel hard aan het werk aan de nieuwe Need For Speed, heeft vandaag op Twitter officieel de geruchten die de ronde doen over NFS ontkent.

Die geruchten zeiden dat het spel voluit Need For Speed: Out of the Law zouden gaan heten en zou plaatsvinden in Sun-Bay, een stad die gemodelleerd zou zijn naar het evenbeeld van San Francisco. Politie-auto's zouden onherkenbaar zijn in het spel en er zou vooral gefocust worden op normale auto's in plaats van dure sportauto's. Dit nieuws ging gepaard met een 'lek' van twee concept-werken voor de game. Het was het eerste nieuws dat we hoorde over het spel sinds we voorbije november te horen kregen dat Criterion bezig was aan de NFS-franchise.

"NFS stories on the net today - 100% FAKE," zegt de Critterion Twitterfeed echter. En daarmee zijn we terug bij af.

Getagged als
Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties