Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered gelekt

Met hoge snelheid.

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered is gelekt. De remaster stond blijkbaar op een Japanse website vermeld. Dat blijkt uit een tweet van Twitter-gebruiker Renka_schedule.

Volgens de tweet komt Need for Speed: Hot Pursuit Remastered op 6 november uit voor PlayStation 4 en Switch. Al is het niet geheel onwaarschijnlijk dat de game ook naar andere platformen komt.

De remaster bevat naast alle DLC eveneens zes uur extra gameplay in de vorm van nieuwe uitdagingen, prestaties, autokleuren en dergelijken. De grootste verrassing is de toevoeging van cross-play tussen de verschillende platformen. Daarmee volgt de game het voorbeeld van Star Wars: Squadrons en Apex Legends.

De remaster komt niet geheel als verrassing, aangezien er in juni al geruchten over het bestaan van de game rondgingen. Momenteel is Need for Speed: Payback gratis te downloaden via de PlayStation Plus games in oktober.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties