Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Need for Speed Heat heeft vanaf nu cross-play

Eerste EA-titel ooit.

Need for Speed Heat bevat vanaf nu cross-play multiplayer. De feature zit in de update die vandaag voor de game uitkomt.

Dankzij cross-play kunnen alle eigenaars van Need for Speed Heat samen de game spelen in multiplayer. Zowel voor de pc, PS4 als Xbox One is dat het geval. Het is de eerste EA-game die de feature ondersteunt.

De update is meteen ook de laatste update voor Need for Speed Heat en lost verder enkele kleine bugs op. Vanaf volgende week 16 juni is de game speelbaar via EA Access en Origin Access Basic, de abonnementsdiensten van EA.

Cover image for YouTube videoNeed for Speed Heat Gameplay - Gamescom 2019 Trailer

Need for Speed Heat is tevens de laatste Need for Speed-game die is ontwikkeld door Ghost Games. Die studio was eerder ook verantwoordelijk voor Need for Speed Rivals, Need for Speed (2015) en Need for Speed Payback.

De franchise komt nu terug in handen van Criterion, die eerder verantwoordelijk was voor de Burnout-reeks, Need for Speed: Hot Pursuit en Need for Speed: Most Wanted. Criterion is reeds hard aan het werk aan de volgende Need for Speed, maar meer info hebben we daar nog niet over.

Onze redacteur Carl liep niet warm voor de game zoals je in zijn Need for Speed: Heat review kan lezen. Maar wie de game wil proberen, kan dat vanaf 16 juni dus door te abonneren op EA Access of Origin Access Basic.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Need For Speed: Heat

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties