Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nederlandse SassyBot brengt Fragments of Him naar Xbox One

Bekijk de nieuwe trailer.

Het Nederlandse SassyBot Studio brengt Fragments of Him naar de Xbox One. Eerder was de game al in ontwikkeling voor de pc.

In Fragments of Him ervaar je de herinneringen van hoofdpersoon Will, die plotseling overleden is. Je speelt de titel vanuit een first-person perspectief en ziet hoe zijn overlijden impact heeft op de personen die hij achterlaat.

De makers willen het thema van de dood op een manier brengen zoals je die niet vaak in games ziet. Na veel positieve reacties op een prototype dat in 2013 gebouwd werd voor de Ludum Dare game jam, is besloten een volwaardige game te ontwikkelingen.

In de game komen niet alleen de herinneringen van Will zelf aan bod, maar ook die van zijn partner Harry, zijn ex-vriendin Sarah en die van zijn oma. Fragments of Him staat gepland voor 2016.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties