Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nederlands Marinemuseum organiseert livestream voor World of Warships update 0.10.7

Oranje tintje.

World of Warships en het Nederlandse Marinemuseum organiseren vandaag, op 12 augustus 2021, om 17:00 een livestream. Die kadert deels in update 0.10.7, die belangrijke nieuwe content toevoegt.

Tijdens de livestream praten conservator Leon Homburg van het Marinemuseum en Sergeant Technische Dienst (SGTTD) Dik van Zanen van de Koninklijke Marine over de onlangs toegevoegde kruisers in World of Warships. Ook vertelt de livestream de verhalen van Michiel de Ruyter en Hr. Ms. Abraham Crijnssen.

Je kunt de livestream op het officiële World of Warships Twitch kanaal vinden of hier bekijken.

Update 0.10.7 voegt bovendien enkele belangrijke nieuwigheden toe aan de game.

In Ranked Battle en coöpgevechten ga je aan de slag kunnen met onderzeeërs, die nieuwe tactieken toevoegen aan de game. Er zijn vier afzonderlijke duikniveaus en je beschikt over akoestische, doelzoekende torpedo's, ondersteund door sonar ping.

Bepaalde schepen hebben dan weer anti-onderzeeërswapentuig, wat voor spannende gevechten moet zorgen.

De Nederlandse kruisers blijven belangrijk. In de nieuwe Dockyard Rotterdam kun je via 24 scheepsbouwfases het Tier VII-schip De Zeven Provinciën bouwen. Het speciale event 'Dutch Cruisers: Part 2" geeft je beloningen zoals een herdenkingsvlag en Klaas Jenssen, een Nederlandse commandant met verbeterde vaardigheden.

World of Warships werkt nu ook samen met de Japanse anime-serie gebaseerd op de sciencefictionromans "Legend of the Galactic Heroes: Die Neue These". Je kunt je vloot dan leiden met de commandanten Reinhard von Lohengramm van de Galactic Empire, Yang Wen-li van de Free Planets Alliance en meer. Meer details volgen nog.

Tot slot wordt het iconische schip de USS Misouri beschikbaar in ruil voor Doubloons. Het schip is op economisch niveau gelijk aan andere Premium Tier XI-schepen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

World of Warships Blitz

Android, iOS

See 1 more

World of Warships: Legends

PS4, Xbox One

Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties