Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

NCsoft sluit consoleversie van Guild Wars 2 niet uit

Beta begint in maart.

NCsoft doet haar uiterste best om het langverwachte Guild Wars 2 ook op consoles te laten verschijnen. De opvolger van de populaire MMORPG is op dit moment druk in ontwikkeling en zal later dit jaar worden uitgebracht. Tijdens een financieel overleg liet NCsoft vandaag weten dat een consoleversie nog steeds tot de mogelijkheden behoort en dat ze op dit moment 'hun opties overwegen'.

Volgens GuildWarsInsider - dat aanwezig was bij het overleg - is NCsoft nog steeds in voorbereidende fase van het spel en is nog niets uitgesloten. NCsoft liet tevens weten dat er in maart en april een grote beta test van start zal gaan. Naar aanleiding van de resultaten van deze proefversie zullen zij hun reclamecampagnes op ons loslaten.

Guild Wars 2, dat inmiddels al dik vijf jaar in ontwikkeling is, speelt zich 250 jaar na de gebeurtenissen in het origineel af. Naast een compleet nieuwe speelwereld kunnen spelers zich ook vastbijten in een grote hoeveelheid nieuwe skills en karakterklassen.

Getagged als

Over de auteur

Mike van Schijndel avatar

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carrière als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Reacties