Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

NBA 2K17 - 5 dingen die je moet weten

Driepunter.

Vandaag komt NBA 2K17 uit, het achttiende en nieuwste deel in de langlopende basketbalreeks van uitgever 2K. Zoals elk jaar staan er ook dit keer nieuwe features klaar en belooft de uitgever opnieuw dé definitieve basketbalgame. Wij vertellen je alvast welke nieuwigheden je kunt verwachten.

Complete herbalancering van de gameplay

NBA 2K17 gaat voor een herziening van de gameplay en de balans tussen spelers onderling. Volgens 2K was de speelstijl van speler Stephen Curry van de Golden State Warriors in NBA 2K16 bijvoorbeeld een probleem omdat zijn onorthodoxe manier van spelen met pogingen van lange afstanden werd bestraft. NBA 2K17 wil meer speelstijlen toelaten en je op die manier meer vrijheid geven over hoe je situaties aanpakt.

Door meer ruimte voor eigen creativiteit te creëren, rijst er echter wel bezorgdheid over de balans van de game. 2K gaf al eerder aan dat het een oogje in het zeil houdt en de game via patches gaat aanpassen waar nodig.

Ga verder naar het volgende NBA 2K17 feit.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties