Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Naughty Dog: 'Uncharted: The Lost Legacy bevat tien uur aan gameplay'

Een uitbreiding van formaat.

In een interview met de website IBTimes meldt Arne Mayer van Naughty Dog dat Uncharted: The Lost Legacy ongeveer tien uur aan gameplay bevat.

"We hebben altijd gezegd dat we niet de discipline hebben om een singleplayer-uitbreiding voor Uncharted te maken. Uiteindelijk kunnen we ons toch niet inhouden en eindigen we met een volledige game", aldus Mayer.

Eerder raakte bekend dat Uncharted: The Lost Legacy het grootste level in de serie bevat. Verder is Uncharted: The Lost Legacy de laatste Uncharted game voor Naughty Dog.

Uncharted: The Lost Legacy speelt zich na de gebeurtenissen uit Uncharted 4: A Thief's End af. De uitbreiding is een standalone avontuur met Chloe en Nadine in de hoofdrollen. Het verhaal richt zich op de relatie tussen beide personages en speelt zich in India af.

Een exacte releasedatum voor Uncharted: The Lost Legacy is nog niet bekend.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties