Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Naughty Dog: "Het verhaal voor The Last of Us 3 ligt al klaar"

Maar de game zelf is nog niet in ontwikkeling.

Neil Druckmann van Naughty Dog heeft tijdens een podcast onthuld dat het verhaal voor The Last of Us 3 al grotendeels is geschreven. Samen met medeschrijver Halley Gross heeft hij de grote verhaallijnen al uitgetekend. Druckmann benadrukt wel dat de game momenteel nog niet in ontwikkeling is.

Volgens Druckmann speelt het verhaal zich na de gebeurtenissen in The Last of Us Part 2 af. "Ik wil nog niet teveel onthullen, maar ik hoop dat ik ooit op een dag kan vertellen wat er na de gebeurtenissen in de tweede game gebeurt", aldus Druckmann.

Cover image for YouTube video

Hij benadrukt ook dat het verhaal van een eventuele derde The Last of Us "zowel qua structuur als qua thema's nauw zal aansluiten bij de twee eerste games". Volgens hem kun je pas na twee games over echte patronen in een serie spreken, en moet een derde game daar rekening mee houden.

Of en wanneer die derde game er ooit komt, is onduidelijk. Volgens geruchten werkt Naughty Dog momenteel immers aan een multiplayergame voor de PlayStation 5.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties