Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Naughty Dog heeft geen projecten voor Vita

"We hebben er momenteel geen plannen voor."

"We hebben momenteel niets in de maak voor PS Vita." Dat had Arney Meyer, de community man van Naughty Dog, te zeggen na dat Sony-marketeer Guy Longsworth op televisie zei dat alle interne studios van Sony, dus ook Naughty Dog, games zullen uitbrengen voor de Vita. Awkward.

"Zeg nooit nooit maar momenteel hebben we er geen plannen voor. We hebben altijd gevonden dat consolegames meer onze sterkte zijn," ging Meyer verder in zijn antwoord op NeoGAF. "Ik wil niet klinken alsof ik het verhaal probeer te spinnen maar traditioneel gezien zijn consoles altijd ons gebied van sterkte geweest en dat speelt in op onze drang om de technologie tot het uiterste te brengen."

"Dat kan veranderen met de juiste handheld, dus daarom zeg ik nooit nooit maar die hebben we nog niet gezien. Daarom was Jak & Daxter: The Last Frontier geen intern project. Natuurlijk had ik moeten weten dat de GAF-hyperbool het verhaal buiten proporties zou leiden maar we hebben nog nooit een handheld game gemaakt. Dus dat we er op dit moment ook geen in de maak hebben zou geen verrassing moeten zijn."

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties