Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Naughty Dog geeft opheldering over geruchten The Last of Us 2

'We weten nog niet waar we straks aan gaan werken'.

Er wordt op dit moment niet aan The Last of Us 2 gewerkt. Dat meldt regisseur Neil Druckmann in een interview met Official PlayStation Magazine.

Druckmann geeft in het interview aan dat Naughty Dog in het verleden een prototype voor een nieuwe The Last of Us heeft ontwikkeld. Maar dat betekent volgens hem niet dat er ook daadwerkelijk een vervolg in de maak is.

"Bruce Straley (co-regisseur van The Last of Us) en ik hebben een tijdje zitten brainstormen over een The Last of Us 2 met nieuwe personages. We hebben het ook over een sci-fi game en een fantasy game gehad. Maar net toen we van plan waren om een beslissing over ons volgende project te maken, werden we gevraagd om aan Uncharted 4 te werken".

"We weten op dit moment nog niet wat we na Uncharted 4 gaan doen. Dat besluit valt waarschijnlijk pas een paar maanden na de release van de game", aldus Druckmann.

Een medewerker van Naughty Dog hintte vorige week per ongeluk naar het bestaan van The Last of Us 2. Stemacteur Nolan North heeft in het verleden ook al gesuggereerd dat Naughty Dog met een vervolg op de game bezig is.

The Last of Us: Part is inmiddels te koop. Benieuwd wat wij van de game vonden? Lees dan onze Last of Us 2 review. Als je de game al in huis hebt, vind je onze Last of Us 2 walkthrough met gids misschien wel interessant. We hebben ook alle Last of Us 2 safe codes.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties