Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nathan Drake en Chloe Frazer uit Uncharted komen naar Fortnite

Zowel de versies uit de games als die uit de film.

Epic Games heeft enkele bijzondere nieuwe skins voor Fortnite aangekondigd. Vanaf 17 februari komen Nathan Drake en Chloe Frazer uit Uncharted immers naar de game. Beide personages krijgen twee verschillende skins. De ene is gebaseerd op de games, de andere op de film die op 16 februari uitkomt.

De gameversie van Nathan Drake is gebaseerd op de outfit die Nathan draagt in Uncharted 4: A Thief's End, terwijl Chloe haar outfit uit Uncharted: The Lost Legacy aantrekt. De filmversies van beide personages lijken dan weer op acteurs Tom Holland en Sophia Ali.

Daarnaast komen er nog enkele op Uncharted gebaseerde items naar de game, waaronder de Second Hand Saber Pickaxe, de Parashurama Axe Pickaxe, Sully's "New" Seaplane Glider en de Update Journal Emote.

De komst van de skins gaat ook gepaard met een nieuw evenement in Fortnite. De komende periode laat Nathan Drake schatten achter op het eiland. Door een map te vinden kun je naar die schatten op zoek gaan en ze vervolgens opgraven met je pickaxe.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties